Kunnan elinkeinokoordinaattorin palvelut

Yrittäminen luo kotiseudullemme hyvinvointia, joten yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen on nykyään tarjolla maksuttomia palveluita. Joutsan seudulla yrittäjyydellä on pitkät perinteet ja sijainti keskellä kauneinta Järvi-Suomea tarjoaa hienon ympäristön paitsi yritystoiminnalle myös muulle elämälle!

Kuntaan on perustettu hiljan mielestäni jo pitkään odotettu virka eli elinkeinokoodinaattorin virka. Nyt Joutsa tarjoaa muun muassa aloittaville yrittäjille kunnan elinkeinotoimen omat palvelut ja Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen yritysneuvonnan.

Käyttäkäähän yrittäjät kunnan omaa miestä Petri Kaitamäkeä. Etenkin aloittavat yritykset näitä kunnan ilmaisia palveluja monesti tarvitsevat. Itse, kun aloitin yritystoiminnan, niin apu tuli lähinnä TE-Keskuksen konsultaation kautta. Silloin ei näitä yrityspalveluita ollut käytettävissä Joutsan kunnassa ja apua olisi tarvinnnut kovastikkin.

Tämä on juuri sellaista toimintaa, jota peräänkuulutan. Eli autetaan ja kehitetään aloittavia ja jo olemassa olevia yrityksiä samalla, kun haalitaan kuntaan uusia yrityksiä. Näin niitä työpaikkojakin syntyy pitkällä tähtäimellä.

Joutsan yritysseteli on Joutsan kunnan elinkeinopolitiikan väline, jolla kehitetään joutsalaisten pk-yritysten toimintaa ja palveluja. Yrityspalvelusetelijärjestelmän avulla tuetaan pk-yritysten asiantuntija- ja muiden palveluiden/toimenpiteiden käyttöä päämääränä aktivoida yrityksiä kehittämiseen ja toiminnan kasvattamiseen.

Nyt on haussa muun muassa yritysseteli, jota kannattaa yrittäjien Peteltä kysellä. Tukea voi saada esim. liiketoiminnan kehittämiseen ja toimintaan, jolla on jatkuvan kannattavan liiketoiminnan edellytykset työllisyyttä parantaviin toimenpiteisiin. Lisätietoja ja hakemukset löytyvät kunnan nettisivuilta.

About the Author

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *