Tavoitteena toimiva arki – se luo hyvinvointia

Smiley woman showing heart with hands Free Photo

Kunnissa päätetään toimivan arjen asioista. Kunnat päättävät esimerkiksi varhaiskasvatuksen, koulutuksen, sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä ikäihmisten palvelujen järjestämisestä. Kunnissa päätetään myös, millaisia urheilu-, kulttuuri- ja sivistyspalveluita on asukkaille tarjolla sekä siitä, miten asuinympäristöjä kehitetään. Minä haluan, että kuntien palvelut toimivat ja helpottavat ihmisten arkea näinkin koronan keskellä.

Pidetään huoli lapsista ja vanhuksista, että ikäimiset voisivat vanhentua arvoisellaan tavalla sekä järjestetään koulutus ja varhaiskasvatus niin, että jokaisesta lapsesta voi tulla mitä vain.

On kyse arvoista ja kyvystä hoitaa yhteisiä asioita. Laadukkaat palvelut, turvallinen ja siisti asuinympäristö sekä arjen sujuvuudesta huolehtiminen ovat pitäisi olla sydämen asioita. On kyse ihmisistä ja inhimillisyydestä

About the Author

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *