Koirapuisto Joutsaan?

Joutsan Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti maaliskuussa 2018 valtuustoaloitteen, jossa se esitti kahden koirapuiston rakentamista. Toista puistoa ryhmä esitti rakennettavaksi Joutsan uimalan parkkipaikan viereiselle peltoalueelle tai Huttulantien viereiselle puistoalueelle ja toista Leivonmäelle.

Joutsan tekninen lautakunta selviteli tarvetta koirapuistolle. Päätöksenä oli ehdotus ylemmille poliittisille elimille, jonka mukaan koirapuistolle ei olisi tällä hetkellä tarvetta.

Katsoisin, että tätä samaa asiaa voisi ajaa myös seuravalla valtuustokaudella. Joutsassa on paljon koiraharrastajia eikä yhtään koirapuistoa. Olishan se hienoa, että koiraa voisi pitää vapaana edes jossakin tässä keskustamme alueella ja koiraharrastajilla olisi paikka, missä tavata myös toisia koiraharrastajia.

Olisiko sinun mielestä puistolle tarvetta?

About the Author

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *