Kuntavaalit 2021 – Vain äänestämällä voit vaikuttaa!

Seuraavat kuntavaalit järjestetään 18. huhtikuuta 2021. Silloin meillä on mahdollisuus valita, kuka meitä edustaa kuntien päättävissä elimissä. Kuntavaalit ovat meille ennen kaikkea lähidemokratiaa edustavat vaalit, joissa valitaan ne päättäjät, jotka ovat lähimpänä jokapäiväistä arkeamme. Kaiken takana on kunta!

Kunnat luovat perustan asukkaiden hyvälle elämälle. Kunta on kaiken takana, ja kunta koostuu meistä kaikista. Me vaikutamme joka päivä kuntamme asioihin elämällä, osallistumalla ja vaikuttamalla.

Vaikuta sinäkin ja äänestä kuntavaaleissa! Äänestämättä jättämättä et voi vaikuttaa. Oma mottoni on, että toimiva arki tuo hyvinvointia. Pidetään ne perusasiat kunnossa, nin arkikin toimii ja kaikilla on hyvä olla. Pidetään huoli lapsista, perheistä, työväestä ja eläkeläisistä niinkuin yrittäjistäkin. Autetaan mahdollisimman monipuolisesti jo olemassa olevia yrityksiä, niin voimme aikaan saada kasvua ja kohentaa työllisyyttä.

About the Author

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *