Kuntalaisaloite siitä, mitä Liikekeskusen tilalle?

Tein tuossa taannoin aloitteen kunnalle, mitä pitäisi tehdä Liikekeskuksen tontille sen purkamisen jälkeen. Kun siihen jää iso monttu, kun alakertakin puretaan, niin ehdotin, että paikalle tehtäisiin mittava väestönsuoja. Niitä tiloja aina tarvitaan ja taitaa olla lakisääteinenkin asia.

Nuo väestönsuojelutilat voisi sitten ottaa kunnan eri harrastuksien käyttöön. Sinne punttisali, treenikämppä bändeille, biljardia, pöytätennistä, mattojen kutomista ja niin edelleen. Olisi sitten kunnan harrastukset keskellä kylää , yhdessä paikassa.

No, mitä sitten tyhjälle tontille? Ehdotin, että siihen voisi rakentaa puistomaisen torin, joka palvelisi hyvin kuntalaisia ja torikauppiaita. Katoksia ja grillipaikka olisi ihan kiva.

Jälkikäteen kävi mielessä, että tontille voisi tehdä myös pienen kauppahallin, että torikauppiaat voisivat talvella olla lämpimässä tilassa. Tämä voisi innostaa myös kuntalaisia myymään tuotteitaan ja tavaroitaan.

Että semmoista tuli mieleen. =)

About the Author

admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *